MIRESEVINI NE KLINIKA PROFITI

Ne kemi arritur standarte te larta per te fituar besimin tuaj maksimal

MIRESEVINI NE KLINIKA PROFITI

Ne kemi arritur standarte te larta per te fituar besimin tuaj maksimal

KLINIKA MJEKSORE PROFITI ka filluar aktivitetin e saj më 13 shkurt 2004.dhe prej fillimit, ajo ishte një risi për qytetin e Durrësit, si për nga përmbajtja, shumëllojshmëria e ekzaminimeve, ashtu edhe nga cilësia e tyre. Klinika jonë ofroi e para në qytetin e Durrësit dhe në rajonin përreth shërbimin e mammografisë.

SHERBIME TE NDRYSHME MJEKESORE

Klinika Mjeksore Profiti, si klinikë radiologjike me kalimin e kohës u pasurua edhe me një laborator cilësor për analizat e ndryshme klinike dhe biokimike. Në gusht të vitit 2005, klinika u pajis me pajisjet moderne për radiologjinë dixhitale dhe në gusht të vitit 2006, instalohet në klinikën tonë dhe për herë të parë në Shqipëri, ortopantomografi (panorameksi) dixhital.

SEPSE NE KUJDESEMI PER SHENDETIN TUAJ

KABINETET

Për një shëndet të mirë

SHERBIMET MJEKESORE

Përherë pranë jush

STAF I SPECIALIZUAR

Eksperiencë mbi 14 vjecare

REZERVONI NJE TAKIM

Në dispozicionin tuaj

SHERBIMET TONA

Tashmë kemi arritur standarte të larta në fushën e kontrolleve mjekësore duke fituar besimin tuaj maksimal.

0
%
Siguri
0
Vite eksperience
0
Kabinete
0
Sherbime Mjekesore